ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Με μία νέα πρωτοβουλία «Οι Επιχειρήσεις μας / ΤΟΠΣΑ», το Σχέδιο Δράσης «Σύμφωνο Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης» της Α.Σ. Πρωτοβουλία Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, «ΠΡΩΤ.Α» δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ωφελούμενους του Σχεδίου Δράσης που θα προβούν σε σύσταση ή /και επέκταση ατομικών επιχειρήσεων ή δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (ΚοινΣΕΠ) να προωθήσουν την επιχείρησή τους στο Internet εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν.

Ειδικότερα, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, το www.asprota.gr και μέσω μιας απλής ενημέρωσης, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προβάλει την επιχείρησή του, τον ιστότοπο ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του. Αυτό γίνεται εύκολα με τη δυνατότητα να καταχωρηθεί το λογότυπο (logo) της επιχείρησής τους, ο ιστότοπος προβολής της επιχείρησης τους ή ένα διαφημιστικό κείμενο 1.000 - 1.500 χαρακτήρων στην καρτέλα «Οι Επιχειρήσεις μας / ΤΟΠΣΑ». Η προβολή φιλοξενείται δωρεάν, ενώ δίνεται στον ωφελούμενο η δυνατότητα ανανέωσης των πληροφοριών με τη συχνότητα που επιθυμεί.

Πληροφορίες για την καταχώρηση κα Πήτα Ελευθερία,
τηλ. 2310 463 930, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

logo ygeia ghΤο Κτήμα Κατερίνα στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης μετά απο επισταμένη παγκόσμια έρευνα ετών για το προιον, κατέληξα στην οικολογική καλλιέργεια Αρώνιας, Γκοτζι μπέρι, βοτάνων όπως Αχιλλέα, Κυνόροδα, Μελισσόχορτο, Σπαθόχορτο, Τίλιο, Χαμομήλι, Άγρια Θυμαρορίγανη, Ρίγανη.

Η Υγείας Γή αναζητά να βρει και να αναδείξει τη δύναμη που κρύβει η γή και οι θησαυροί της που αναζωογονούν το ΣΩΜΑ και το ΠΝΕΥΜΑ..

Απολαύστε τη ζωή όπως σας ΑΞΙΖΕΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ


viofyta logo

Η επιχείρηση του κου Αργύρη Πέτκου, ωφελούμενου του σχεδίου δράσης, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των βιολογικών προϊόντων με την επωνυμία «Βιόφυτα» στην περιοχή της Επανομής Θεσσαλονίκης.

Ο ιστότοπος της επιχείρησης: http://www.Βιοφυτα.gr

 

 

Για πληροφορίες για τις Δράσεις του Σχεδίου και τη διαδικασία ένταξης σ’ αυτές:

  • Στο τηλέφωνο της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. 2310 463 930
  • Στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη: Δημοτικό Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος (ισόγειο), Απ. Σαμανίδη 21, Πανόραμα, κάθε Δευτέρα 12.00-14.00
  • Στον Δήμο Θερμαϊκού: Δημαρχείο Μηχανιώνας, Κώστα Βάρναλη 2, κάθε Τρίτη 13.00-15.00
  • Δήμος Καλαμαριάς: Πολυδύναμο Κέντρο Πρόνοιας, Ι. Παπανικόλα 18 & Αμισσού 2ος όροφος, κάθε Τετάρτη 12.00-15.00
  • Δήμος Θέρμης: Αθανασίου Διάκου 6, Θέρμη, κάθε Πέμπτη 15.00-17.30

Sticker topsaf